Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nieuws

Hoogrenderende productie, dubbele gemoedsrust
Tijd vrijgeven: 2020-10-22 16:01:02  Hits: 39

Op dit moment verspreidt de epidemische situatie van het nieuwe coronavirus zich nog steeds en de productiecapaciteit van maskers in China herstelt zich nog steeds zenuwachtig. In deze bijzondere periode, Huayuan Havepur   brengt nog steeds mensen een comfortabel en comfortabel " nanny-stijl " productieomgeving met hoge efficiëntie en gemoedsrust.

 

Als we de productiewerkplaats binnenlopen, kunnen we zien dat alle automatische maskerproductielijnen werken. Alle technici dragen maskers, handschoenen, schoenovertrekken en beschermende kleding. Elke productielijn is uitgerust met meerdere personeelsleden voor productie-inspectie. Met de stabiele werking van de apparatuur wordt na het snijden, snijden, puntlassen en andere procedures één masker herhaaldelijk geïnspecteerd, gesorteerd, geteld en in zakken verpakt, van grondstof tot vormgeving.

  zmkm-800_800 (80)_看图王.jpg

De maskers geproduceerd door Huayuan Havepur   zijn nooit dubbelzinnig in verpakkingen. Over het algemeen worden maskers gebruikt om het bacteriegehalte van maskers te beheersen, voornamelijk door middel van schone werkplaatsen, controle van de personeelshygiëne en andere maatregelen.

 

Maskers van medische kwaliteit moeten in hogere mate worden gesteriliseerd. Na desinfectie en verpakking moet de resterende ethyleenoxide in maskers statisch worden geanalyseerd. Niet alleen de binnenverpakking is zo ingesteld dat het masker niet in contact komt met externe vervuiling, maar het masker is ook verpakt om de vervuiling verder te isoleren en het comfortabeler te maken om het netjes te dragen.

 

Elke productieschakel brengt ons. Naast strikte productielijnen en grondstoffen en kwaliteit van maskers bepaalt in het algemeen de verpakking van maskers in hoge mate de veiligheid van maskers.

 

Inferieure verpakking of zelfs geen verpakking kan natuurlijk secundaire vervuiling niet vermijden, waardoor maskers de basisveiligheidsmaatregelen verliezen.

 

De onderneming is volledig in productie genomen, de dagelijkse output van maskers is meer dan een miljoen stuks, de productielijn werkt efficiënt, 100% fabrieks directe levering, kwaliteit verzekerd, veilige en onafhankelijke verpakking, gemoedsrust gegarandeerd, en de fabrieksplaats is allemaal verkocht over de hele wereld!


voorgaand: De productiekwaliteit is betrouwb...

volgende: De herfst en winter komen eraan, ...