Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nieuws

De productiekwaliteit is betrouwbaar en wordt volledig op de markt geleverd
Tijd vrijgeven: 2020-09-01 11:48:42  Hits: 44

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (aangeduid als " Huayuan Havepur " ), als een volledige dochteronderneming van Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., is een geavanceerde technologieonderneming die zich richt op de productie van medische en dagelijkse benodigdheden, waarbij R & D en verkoop. Zijn producten bestrijken vele gebieden, zoals medische en gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, thuiszorg, moeder- en kindzorg, enz., En het heeft zijn eigen " Havepur " merk.


Als het belangrijkste ontwikkelingsproject van " Huayuan Havepur " geeft de Groep volledige investeringssteun. Nu heeft het 2500 vierkante meter schone en stofvrije werkplaatsen van 100.000 klassen, 120 vierkante meter schone testruimten van 10.000 klassen, 10 productielijnen voor automatische apparatuur en beschikt het over de hardware- en softwarevoorwaarden voor het produceren van steriele medische hulpmiddelen. De dagelijkse productie van maskers is ongeveer 1 miljoen.


" Huayuan Havepur " heeft een geavanceerd en sterk geautomatiseerd productieproces en technologie van medische beschermingsmiddelen in China en biedt klanten hoogwaardige diensten en producten van hoge kwaliteit door middel van een perfect kwaliteitsborgingssysteem en moderne managementmiddelen. Tot nu toe zijn alle producten geproduceerd door " Huayuan Havepur " heb de productievergunning van de nationale gezaghebbende testorganisatie verkregen en de kwalificatie gewonnen om in binnen- en buitenland te verkopen. De productielicentie voor medische hulpmiddelen van SFDA, de standaardcertificering voor wegwerpmaskers T / CTCA 7-2019, het medische wegwerpmasker behaalde de registratiecertificering van SFDA, voldeed aan de algemene inspectie YY.T 0969-2013 en Nelson1289179-S01-normen, enz., en het medische chirurgische masker verkreeg de registratiecertificeringslicentie van SFDA, en het KN95-masker heeft SGS EN149-2001 en GB 2626-201 gepasseerd.


自资质图.png


Tegelijkertijd Havepur, als het eigen merk van " Huayuan Havepur " , beoefent het concept van " lot gemeenschap " van " één wereld, één aarde " , richt zich op binnenlands en buitenlands, en lanceert uitgebreid online en offline distributiekanalen, zoals online Alibaba International Station, 1688, wereldwijde bronnen, Pinduoduo en andere platforms, en werkt samen met veel apotheken om een ​​langdurige samenwerking uit te voeren, waardoor steeds meer mensen worden geholpen mensen bewaken hun gezondheid en overwinnen moeilijkheden.


De epidemische situatie is nog niet voorbij en het beschermingswerk kan niet worden vertraagd. In de toekomst, " Huayuan Havepur " zal zich altijd houden aan de hoogwaardige ontwikkelingsrichting, actief zijn sociale verantwoordelijkheden vervullen, gezondheidsdienstprojecten blijven verdiepen en uitbreiden en de kwaliteit van maskers iteratief blijven actualiseren om meer professionele gezondheidsbescherming te bieden aan mensen in China en zelfs de hele wereld.

voorgaand: Sterke professionele kracht drijf...

volgende: Hoogrenderende productie, dubbele...