Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Nieuws

Sterke professionele kracht drijft de lay-out van productielijnen
Tijd vrijgeven: 2020-08-29 13:54:48  Hits: 33

Als een dochteronderneming van Huayuan Health, Huayuan Havepur   heeft een rijke professionele productie-ervaring vanwege zijn sterke hardwarevoorwaarden en reserve van professioneel en technisch personeel. Huayuan Havepur   zal in 2020 snel de lay-out van de productlijn voltooien en snel massaproductie van hoge kwaliteit realiseren. Afgezien van de constante dag- en nachtstrijd, berust het vooral op een sterke professionele kracht.

 

  Allereerst Huayuan Havepur   heeft niet alleen fabriekswerkplaatsen, maar ook professioneel uitgeruste R & D-laboratoria en tientallen R & D-personeel, dat het beschermende vermogen van maskergrondstoffen inspecteert en bewaakt, en realtime inspectie uitvoert en innovatie upgradet voor maskerkwaliteit, om de soepele productie van de fabriek te begeleiden.

 

Ten tweede zijn maskers van hoge kwaliteit onafscheidelijk van cleanrooms, professionele apparatuur en professionele eliteteams. Huayuan Havepur   creëert niet alleen een schone en steriele productieomgeving, maar beschikt ook over professionele bewapende apparatuur in en buiten werkplaatsen en meer dan 10 professionele productielijnen. Elke productielijn, inclusief verschillende tandwielen, kettingen, rollen, rollen en andere onderdelen, wordt in realtime door professionals gevolgd, wat niet alleen een dagelijkse output van ongeveer 1 miljoen behaalt, maar ook de kwaliteit van elk masker garandeert, van grondstof tot verzending . Elk masker heeft de beoordeling van de afdeling toezicht op voedsel en geneesmiddelen doorstaan.

 

Tegenwoordig Huayuan Havepur   maskerproductielijn draait op volle capaciteit, en zal ernaar streven het tekort aan maskers in binnen- en buitenland te helpen verlichten. Op dit moment heeft het de samenwerking en ondersteuning gekregen van vele apotheken en offline winkels, waardoor het sterke materiële ondersteuning biedt voor het winnen van de epidemische strijd, en heeft het officieel de internationale markt geopend in 2020 en biedt het veiligheidsbescherming voor de hele wereld.

voorgaand: Maskers worden bewaakt door liefd...

volgende: De productiekwaliteit is betrouwb...